• NL
 • Arrangements

  Een weekend overnachten in Brunssum, de perfecte uitvalsbasis in Zuid-Limburg.
  U kunt hier met de hele familie alle kanten op; wandelen op de Brunssumerheide, een mooie fietstocht maken met de uitgezette fietsroutes / mountainbikeroutes, of natuurlijk naar de dieren gaan kijken in het Gaia park.

  Ook skiën behoort tot een van de vele mogelijkheden. In de skihut op de baan van snowworld in Landgraaf denkt U werkelijk heel even dat U zich in Oostenrijk bevindt.
  En niet te vergeten ons gezellige schutterspark voor de kleintjes. Met de kinderboerderij en de mini-haven waar de kinderen zelf kapitein zijn op hun eigen miniatuur boot. Zelfs papa en mama of opa en oma vinden dit nog leuk.
  En 's avonds is er genoeg keuze om nog gezellig een hapje te gaan eten in een van de vele restaurants in Brunssum. Voor sommige restaurants zal een reservering wenselijk zijn, maar dat kunt U ons bij aankomst laten weten, dan regelen wij dat graag voor U.
  Dus keuze genoeg voor een leuk weekendje weg voor groot en klein!
  Wilt U nog méér keuze, kijk dan even bij “omgeving”, daar staan nog meer leuke tips.

  Om de keuzevrijheid aan onze gasten te laten, hebben we de korting op onze hotelovernachting doorgevoerd en niet op de entree bewijzen van de attracties.

  2 nachten voor 2 personen Incl. uitgebreid ontbijtbuffet: 168,00 euro
  2 nachten voor 1 persoon Incl. uitgebreid ontbijtbuffet : 125,00 euro

  * Aanbieding is geldig op Vrijdag en Zaterdag of eventueel Zaterdag en Zondag, naar gelang beschikbaarheid en op basis van 1 of 2 persoons kamer. Voor familiekamers gelden andere prijzen en kortingen.
  * Arrangementen gelden alle dagen m.u.v. feestdagen.

  Wijzigingen onder voorbehoud.