Hotel

Hier wacht u een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een gastvrij familiehotel mag verwachten. Beleef zelf de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekendje weg en geniet van de Limburgse sfeer. In Limburg hoeft U zich geen minuut te vervelen. Wij hopen dan ook dat onze accommodatie en onze gastvrijheid u zo aanspreken dat wij u nog meerdere malen als gast mogen begroeten.

De omgeving

Door de charmante ligging aan het stadspark in het gezellige centrum van Brunssum en toch vlakbij de markante natuur van Zuid-Limburg, heeft Hotel Edenpark een geheel eigen bekoring.

Heuvels en dalen, holle wegen en slingerpaden, loofbossen, glooiende akkers, de wilde pracht van bloemen, boeiende panorama's... Ze wachten uitnodigend op de wandelaar in dit deel van het natuurpark van Zuid-Limburg.

Euregio

Een ideaal uitgangspunt om de imposante natuurgebieden van de Ardennen en de Eifel te gaan ontdekken of te genieten van heerlijke bourgondische sfeer in Maastricht. Even gezellig winkelen in Aken, een bezoek aan Thermae 2000, maar ook de golf- en tennisbanen passen uitstekend bij een sportieve- en recreatieve ontspanning. Ook de nabije omgeving kunt u verkennen met onze te huren fietsen. Neem voor meer informatie contact op met onze receptie.

Uw vakantieplek is niet alleen gemakkelijk bereikbaar, maar ligt ook gunstig ten opzichte van Duitsland en België.

Algemeen

  • Op loopafstand van de Brunssummerheide.
  • Op loopafstand van het NATO-HQ.
  • Goede fiets- en mountainbike-routes.
  • Golfmogelijkheid (3km), Indoor skicentrum (7km), Mondo Verde (7km), Gaiapark (7km).
  • Restaurants van diverse nationaliteiten liggen heel dichtbij, evenals diverse banken, winkels, terrasjes e.d.
  • Goede verbindingen naar alle windstreken.

Hotel Edenpark

Contact

Social Media

TOP